BIOSHINE ❤️ LIEčBA - STAROSTLIVOSť O VLASY: NIGE KUR

.
2024

World katalóg produktov a príslušenstva pre profesionálne kaderníkov




Thanks
for your vote 👍

X


Nige KUR
Nige KUR - BIOSHINE - Liečba - Starostlivosť o vlasy

CONTACT - THE PRICE

BIOSHINE ❤️
Nige KUR
Liečba - Starostlivosť o vlasy



Loss Prevention LOTION trojmocný
Lotion trojmocný adjuvans pri prevencii vypadávaniu vlasov, a to aj v prítomnosti tuku a lupín. Multivitamín pôsobenia účinných látok obsiahnutých v rastlinných extraktov (extrakt z rozmarínu, mentolu a šalvia), vo Procapil (patentovaný vzorec) a kmeňové bunky v rastlinách, podporuje dokonalej pleti, čo vám umožní vyživujú pokožku a vlasy root : pomáha zlepšiť podmienky nadmerné olejnatosť a znížiť odlupujúce sa lupiny. Akcia kvapaliny je evidentné miernym pocit chladu.
box :. fľaštičky s 8 ml v krabici 10 ks

/> LINE SHAMPOO Nige KUR
Špecifická línia pri fyziologickom pH. Neobsahuje Lauryl ether sulfát sodný (SLES) a DEA. Študoval na liečbu nevzhľadné kože a vlasov.

SHAMPOO AXENTIA - adjuvantná prevenciu jeseň
Vďaka aktívnych zložiek a Procapil, jemne čistí a zmeniť rozdelenie vlasové vlákno, takže to lesklé a nadýchané. Obsahuje :. Procapil, extrakt z červeného vína, vitamín B6, vitamín E, Žihľava extrakt, pivovarské kvasnice, močovina a D - panthenolu

SHAMPOO SYNERGY - mastné vlasy - pH fi siologico
Obsahuje : Zelený íl, Tea Tree Oil, vitamín PP, prírodné mentol, biotín, alebo vitamín H alebo Vitamín B8, pivovarské kvasnice, močovina, extrakt z rozmarínu, lopúcha, D - panthenol, Piroctone olamin, striedavé siete (najmä aktívna proti koža a vlasy tuk) a zeleniny glycerín.

SHAMPOO TRICOMIX - lupiny - fyziologické pH
Obsahuje :. Tea Tree Oil, extrakt z pagaštanu, žihľava extrakt, Piroctone olamin, rastlinný glycerín, Mentol kryštály, kvasnice, výťažok z rozmarínu, a D - panthenol

EXTREME SHAMPOO - zafarbiť vlasy a po trvalej ondulácii
Energizujúci, obsahuje D - panthenol, rastlinný glycerín, Benzofenón - 4, Aloe Vera Extract, ženšen extrakt, Marine Elastín a močoviny.
box :. fľaše 350 a 1000 ml

HAIR BODY SHAMPOO - vlasy a telo
Vhodné pre sladkú a časté umývanie vlasov a tela. Obsahuje D - panthenol, čajový extrakt, rastlinný glycerín, tuk - rozpustný ochranu proti slnečnému žiareniu, benzofenón - 4 a stopových prvkov (meď, zinok, železo, kremík a horčík).
box :. 350 ml fľašu


Rate this product:


32 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

ANNES SVETLA - BIOSHINE
SOFTAGE - BIOSHINE
KERATÍN HLADKÉ - BIOSHINE
NIGEM KUR - ŠAMPÓN ĽADU - BIOSHINE
RIVITOIL - BIOSHINE

X